Preview Mode Links will not work in preview mode
Naked Work är en podd om hur du blir jobbsmart! Och – om hur man hittar bra folk! I podden träffar du Stina och Patricia, två jobbproffs som friskt delar med sig av allt de lärt sig om att lyckas – och misslyckas i jobbet. Kan man påverka sina chanser att få ett bra jobb och hur gör man det isåfall? Vad måste man ha koll på för att få talangernas uppmärksamhet? Om man inte fick jobbet man sökte, vad kan det bero på? Och vad gör man om man får panik under intervjun, för att den som intervjuar ställer svåra eller konstiga frågor? Framförallt – vilka är de allra bästa jobbsökartipsen som garanterat alltid funkar? Till sist – kommer robotarna att ta över våra jobb? Allt det här och mycket mer i podden. Namnet? Det är enkelt. Den nakna sanningen om jobbet.
 

Jun 20, 2018

Nytt avsnitt av Naked Work Pod! Vi är kvar i Silicon Valley och den här gången är temat Californian lifestyle. Vi snackar yogakläder, kaffe med extra allt, och grönsakernas grönsak. Patricia berättar om den senaste (och mörkaste) snackisen, och hur den hänger ihop med Steve Jobs svarta polo… Dessutom - hur...


Jun 14, 2018

I veckans avsnitt fortsätter vi på temat Silicon Valley och tar reda på vad Patricia egentligen gör där? Och vilka är de senaste snackisarna? Vi pratar om D-ordet och varför det är så viktigt, och så avslöjar Stina sin karriärfilosofi, som alla kan följa. Ett fullspäckat avsnitt, missa inte!