Preview Mode Links will not work in preview mode
Naked Work är en podd om hur du blir jobbsmart! Och – om hur man hittar bra folk! I podden träffar du Stina och Patricia, två jobbproffs som friskt delar med sig av allt de lärt sig om att lyckas – och misslyckas i jobbet. Kan man påverka sina chanser att få ett bra jobb och hur gör man det isåfall? Vad måste man ha koll på för att få talangernas uppmärksamhet? Om man inte fick jobbet man sökte, vad kan det bero på? Och vad gör man om man får panik under intervjun, för att den som intervjuar ställer svåra eller konstiga frågor? Framförallt – vilka är de allra bästa jobbsökartipsen som garanterat alltid funkar? Till sist – kommer robotarna att ta över våra jobb? Allt det här och mycket mer i podden. Namnet? Det är enkelt. Den nakna sanningen om jobbet.
 

Feb 28, 2018

Kan man söka ett jobb även om man inte kan allt som krävs i annonsen? Vad är egentligen social kompetens och vem bestämmer det? Och så utser vi Fantom-Floskeln. Allt det här och mycket mer i Naked Work avsnitt 1.


Feb 28, 2018

Var började jobbresan för våra poddvärdar Stina och Patricia? Vad har man för nytta av att steka hamburgare om vill bli entreprenör? Är det ett misslyckande att hoppa av en utbildning? Och varför heter podden Naked Work? Allt det här och mycket mer i avsnitt Intro av Naked Work.


Feb 28, 2018

I den här korta trailern berättar poddvärdarna Stina och Patricia vad Naked Work egentligen handlar om, och varför du ska lyssna! Ca 4 minuter.